Hirdessen itt

Három koncertet is ad a hétvégén a Ghymes együttes alapítója


Tücsöklakodalom címmel ad mesekoncertet Szarka Gyula, a Ghymes együttes alapítója három Veszprém megyei településen a hétvégén.


Mesekoncertet ad Szarka Gyula, a Ghymes együttes alapítója három Veszprém megyei településen a hétvégén. A Magyarpolányi Pajtaszínházban pénteken, a pécselyi kultúrházban szombaton, Dörgicsén, a művelődési házban pedig vasárnap lép fel Szarka Gyula. Az előadásban közismert dalok szólalnak meg – köztük a Hol jártál, báránykám, a Sárga csikó, csengő rajta, a Virágéknál ég a világ, a Kutyavér, az Egyszer egy királyfi – a Tücsökzenekar, valamint Molnár Anikó és Papp Attila soproni színművészek előadásában. A zeneszerző Szarka Gyula, az író és dramaturg Németh Ervin, a koreográfus Sipos Ferenc, a rendező pedig Pataki András.


A színházi programsorozat a Várszegi Tibor nevével fémjelzett Új Színház Alapítvány MaloM programjának köszönhetően valósul meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a Soproni Petőfi Színház, a Forrás Színház, a Váci Dunakanyar Színház, a kaposvári Csiky Gergely Színház, a Komáromi Jókai Színház és a Pesti Magyar Színház együttműködésével.


A programnak köszönhetően 2009 óta 221 társulat, illetve előadó 378 produkciója 654 alkalommal szerepelt Jászberényben, Magyarpolányban és Pécselyen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések