A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány Ferenc: hazugságoktól kezdve őszödön és szemkilövetéseken át a fenyegetőzésekig


Gyurcsány Ferenc semmit sem változott az elmúlt 14 évben, ugyanaz a személy, aki lovasrohamot vezetett, és most pedig Vidnyánszky Attilát fenyegeti – mondta Rákay Philip a TV2 Mokka című műsorában.  


Ez ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt, és emberek szemét lövette ki - mondta Rákay Philip a TV2 Mokka című műsorában az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésén. Magam is ott voltam a Kossuth téri tüntetéseken - tette hozzá.

Amikor kiderült az őszödi beszéd, akkor azt gondoltam, hogy egy ilyen politikusnak nem szabad a helyén maradnia, és a történelem szemétdombjára kell kerülne, de nem így történt -

mondta Rákay.


Mint arról korábban beszámoltunk, Rákay Philipnek az igazságérzete nem engedi, hogy a Gyurcsány-házaspár kártékony és a bűnös múltba ragadt politikája meghatározó lehessen. Ezért indította a petíciót, és ezért publikálta a Gyurcsányék valódi, brutális arcát bemutató videót a Facebook-oldalán - mondta Rákay Philip producer, kommunikációs szakember a Magyar Hírlapnak.

 

Mint azt megírtuk, Gyurcsány augusztus elején vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezetőjét, illetve munkatársait, rajtuk keresztül pedig mindenkit, aki mást gondol a világról. Rákay Philip az Origón cikket írt Gyurcsány fenyegetőzéséről, amely nagy visszhangot váltott ki. Ezt követően a reakciókat látva petíciót indított, amelyhez 301 művész és közéleti személy csatlakozott, azóta pedig már majdnem 45 ezren írták alá (a petíciót itt lehet aláírni). Az elmúlt héten pedig egy videót tett közzé Facebook-oldalán, ami Gyurcsány Ferenc brutális arcát leplezi le.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések