A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Garázdaság és jogsi nélküli vezetés történt az elmúlt 24 órában


Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.


A Miskolci, az Edelényi és a Szerencsi Rendőrkapitányság 2020. szeptember 19-én garázdaság, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy férfival szemben indított szabálysértési eljárást.


A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.


A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.


Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci, a kazincbarcikai és a szerencsi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.


A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos és egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések