A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felgyújtotta magát egy férfi Fehéroroszországban egy rendőrőrs előtt - videó


Felgyújtotta magát egy férfi pénteken a fehéroroszországi Szmaljavicsi város egyik rendőrőrse előtt - tudatta a fehérorosz belügyminisztérium. A tárca tájékoztatása szerint a férfit súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították.


A minisztérium által közzétett felvételen látható volt, hogy az egyik rendőr poroltóval próbálta eloltani a fájdalomtól földön fetrengő, lángoló férfit.


A hatóságok szerint a férfi mentális problémákkal küszködött. A fehérorosz nyomozó bizottság időközben közölte:

A 36 ÉVES FÉRFI PSZICHIÁTRIAI KEZELÉS ALATT ÁLLT,

és öngyilkos hajlamai vannak. Már korábban is megpróbált önkezűleg véget vetni életének, de ezt sikerült megakadályozni. A hatóságok hozzátették, hogy a férfit már ismerték, mert részeges volt.


A TASZSZ ugyanakkor az Onliner független hírportálra hivatkozva arról számolt be, hogy úgy tűnt, mintha a férfi a hatósági erőszak ellen akart volna ilyen módon tiltakozni. Az orosz hírügynökség mindemellett megjegyzi, hogy a férfi nem hangoztatott semmit, amiből következtetni lehetett volna tettének indítékára, amit így továbbra is homály fed.


A sokkoló videó:



A történtek helyszínét lezárták, a nyomozó bizottság emberei vizsgálatot indítottak.

 

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések