A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez Brad Pitt kedvenc úti célja: ide szökik el legszívesebben a munka elől


Brad Pitt ősszel és télen legszívesebben Dél-Franciaországba utazik. Az amerikai színész ha teheti, ellátogat Marseille-be.


A provence-i kikötővárosban már többször megnézte If várát és szinte az összes múzeumba, parkba és kulturális központba ellátogatott. Pitt nagyon szeret a friss levegőn lenni, élvezi a Földközi-tenger sós illatát, ha teheti, biciklire pattan és azzal közlekedik.


A színész a kikötőkben sétálgatva nemcsak a ringatózó hajókat imádja nézegetni, hanem a különféle tengeri csemegéket kínáló halászok portékáit, illetve az éttermek kínálatait is. – Nagyon szeretem a tenger gyümölcseit és az ottani gasztronómiai specialitást, a bouillabaisse-t (halleves – a szerk.) – nyilatkozta az Outlook Traveller című magazinnak.


Ízkavalkád itthon is

Ha Brad Pitthez hasonlóan kulináris élvezetekre vágyunk, megkóstolhatjuk akár Magyarország tortáját is. A verseny idei győztese Füredi Krisztián cukrászmester lett, aki a Curiositas tortájával nyűgözte le a zsűrit. A gyümölcsös, birszselés, mandulás, narancsos piskótát rengeteg cukrászdájában megvásárolhatjuk. Aki kíváncsi arra, hol készült az első ilyen, érdemes ellátogatnia a tápiószecsői Hisztéria cukrászdába.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések