A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütötte a motorost a 20 éves srác, látta a súlyos sérülésit, de nem segített neki


Elütött egy motorost péntek délután egy férfi Jászfelsőszentgyörgyön. A 20 éves sofőr bár látta, hogy a baleset után a motoros súlyos állapotban van, mégis elhajtott a helyszínről.


Egy jászárokszállási lakos közlekedett szeptember 18-án 14 óra körül Jászfelsőszentgyörgy belterületén motorkerékpárral, amikor egy útkereszteződéshez érve balra nagy ívben elé kanyarodott egy kocsi úgy, hogy a motorkerékpáros a járműnek ütközött és elesett - írja az esteről a police.hu. 


A közleményük szerint bár a kocsi utasa kiszállt az autóból és látta, hogy a motoros súlyosan megsérült,

MÉGIS ELHAJTOTT A BALESET HELYSZÍNÉRŐL.


A rendőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, amely alapján sikerült beazonosítani a baleset feltételezett okozóját, aki egy 20 éves tápiószentmártoni lakos volt – írják.


A Nagykátai Rendőrkapitányság járőrei egy tóalmási ház udvarán megtalálták a balesettel érintett személygépkocsit, melyet lefoglaltak. A fiatalembert rövid időn belül elfogták, majd a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították, és segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések