A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütött egy személyautót egy öcsödi kerékpáros

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei vasárnap két fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy öcsödi lakos közlekedett kerékpárral Csépa belterületén 2020. szeptember 13-án 17 óra 45 perc körül. A kerékpáros haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött egy várakozó személygépkocsi oldalának. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a kerékpáros nem volt a jármű biztonságos vezetésére alkalmas állapotban. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Ugyancsak ittas állapotban ült volán mögé az a tiszapüspöki lakos, akit Szolnokon igazoltattak a rendőrök 2020. szeptember 13-án 2 óra körül. Az egyenruhások – az alkoholszonda pozitív értékén túl – azt is megállapították, hogy a jogsértő érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Szolnoki Járásbíróság 12 hónap időtartamra a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a 31 éves férfit, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések