A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elsöprő Fidesz-győzelem Karcagon


A vasárnapi karcagi időközi önkormányzati választáson az előzetes eredmények alapján a FIDESZ-KDNP jelöltjei elsöprő győzelmet arattak.

Szepesi Tibor, a FIDESZ- KDNP polgármester jelöltje a szavazatok 90,86 százalékát szerezte meg kihívójával, Nagy József (Munkáspárt) jelöltjével szemben.

Az 5. számú egyéni választókerületben dr. Pintér Zoltán Árpád, a FIDESZ- KDNP képviselőjelöltje 75,93 százalékot kapott, míg kihívói: Bodnár Csaba, az öt baloldali ellenzéki párt által támogatott független jelölt 17,06 százalékot, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje Tóth Csaba 4,54, a Munkáspárt jelöltje Horváth Sándor 2,48 százalékot ért el.

A Fidesz eredményváróján részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter is, aki telefonon számolt be Orbán Viktornak a Fidesz elsöprő karcagi győzelméről, majd átadta a telefont a város új polgármesterének, Szepesi Tibornak, akinek a miniszterelnök gratulált és eredményes munkát kívánt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések