A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élőben jelentkezik a karanténból Liptai Claudia: ilyen állapotban van most


Liptai Claudia most egy kis időre búcsút mondott a munkáinak: miután kiderült, hogy elkapta a koronavírust, azonnal házi karanténba vonult. A színésznő-műsorvezető saját maga jelentette be a hírt az Instagram oldalán, most pedig arról tájékoztatta követőit, hogy péntek este élőben jelentkezik a karanténból, hogy beszámoljon a jelenlegi állapotáról.


Sok más magyar hírességhez hasonlóan Liptai Claudia is megfertőződött a koronavírussal. Claudia elmondása alapján őt és családját is meglepetésként érte a hír, hiszen semmilyen tünetet sem produkált korábban.


„Az összes olyan produkcióban amiben dolgozom, nagyon felelősségteljesen tesztelik a résztvevőket, így a tegnapi napon én is túlestem a PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen sem nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem köhögök, nincs rossz közérzetem” – fogalmazott pár napja közzétett videójában.


A színésznő-műsorvezető a bejelentés után most élő videóban jelentkezik az Instagram-on, hogy részletes beszámolót adjon hogylétéről és válaszoljon a követői által feltett kérdésekre.


(Cikkünk frissül)



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések