A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az utcán akarta behajtani tartozását egy férfi Kaposváron


Tegnap gyorsított eljárásban tárgyalták annak a 64 éves kaposvári férfinak az ügyét, aki az utcán verte meg az egyik ismerősét egy tartozás miatt.

Nyár elején egy férfi az egyik régi ismerősétől kért kölcsön egy kisebb összeget. Augusztusban véletlenül összefutottak az utcán. A kölcsönadó számonkérte ismerősét,

MIVEL A TARTOZÁSÁT MÉG MINDIG NEM FIZETTE VISSZA, KÖVETELTE, HOGY AZONNAL ADJA MEG.

HOGY EZT NYOMATÉKOSÍTSA, TÖBBSZÖR MEGÜTÖTTE ÁLDOZATÁT.

Ennek hatására a férfi megmutatta a pénztárcáját. Azt mondta, hogy

NINCS NÁLA ELÉG PÉNZ, HOGY KIFIZESSE A TARTOZÁSÁT, MIRE A DÜHÖS 64 ÉVES FÉRFI KIKAPTA A KEZÉBŐL A TÁRCÁT, HOGY MAGA GYŐZŐDHESSEN MEG ERRŐL, MAJD VISSZAADTA.

A balhénak végül egy járókelő vetett véget azzal, hogy hívta a rendőröket. A támadást egy térfigyelő kamera is rögzítette.

AZ ÜGYÉSZSÉG ÖNBÍRÁSKODÁS KÍSÉRLETE MIATT GYORSÍTOTT ELJÁRÁSBAN ÁLLÍTOTTA A BÜNTETLEN ELŐÉLETŰ FÉRFIT A KAPOSVÁRI JÁRÁSBÍRÓSÁG ELÉ,

A tegnap megtartott tárgyaláson beismerte tettét és megbánta azt.

Végül 9 hónap börtönbüntetésre ítélték a kaposvári férfit, amit 1 év próbaidőre felfüggesztettek. Az ítéletet, az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, vagyis jogerős. 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések