A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Spar jelentős beruházásokat hajt végre Magyarországon

A Spar 4,5 milliárd forint beruházással bővíti bicskei és üllői logisztikai központját - közölte a társaság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a kapacitásbővítő beruházásokat a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. saját forrásból valósítja meg.

AZ 1994-BEN ÁTADOTT - 10 HEKTÁROS - BICSKEI LOGISZTIKAI KÖZPONTBAN AZ ÉV VÉGÉRE BEFEJEZŐDŐ BERUHÁZÁS KERETÉBEN 4 EZER NÉGYZETMÉTERREL BŐVÍTIK A SZÁRAZÁRU-RAKTÁRAT ÉS NAGYOBB LESZ A FRISSÁRU KISZÁLLÍTÁSI TERÜLET IS.

Ez mintegy 4 ezer raklapnyi új tárolási és áruösszekészítési kapacitást jelent a jövőben. A megnövekedett terület lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő épületen belül a frissáru raktár területét is növeljék. A létesítmény teljes raktárterülete ezekkel együtt megközelíti a 40 ezer négyzetmétert. Emellett irodai fejlesztésre és üzemi járda építésére is sor kerül az összesen 2,5 milliárd forintba kerülő beruházás során.

A 2008-BAN ÜLLŐN MEGNYITOTT LOGISZTIKAI BÁZISON EGY ÚJ, 6 EZER NÉGYZETMÉTERES - 5 EZER RAKLAP TÁROLÁSI KAPACITÁSÚ - SZÁRAZÁRU CSARNOKOT ÉPÍTENEK FEL.

Ezzel a meglévő épületben felszabaduló helyet frissáru és hústermékek számára használják majd. Ezeken kívül csaknem 2 ezer négyzetméteres raktározásra alkalmas galériát is kialakítanak, valamint egy új - akár napi 4 ezer raklap megmozgatására alkalmas - raklapemelő gépet vásárolnak és hőszivattyút is beüzemelnek. Az üllői fejlesztés költsége 2 milliárd forint.
Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője a közleményben kiemelte, hogy

AZ ELSŐ SPAR ÜZLET 1991-ES MEGNYITÁSA ÓTA MOSTANRA MÁR 382 SAJÁT ÜZEMELTETÉSŰ ÁRUHÁZZAL RENDELKEZNEK, A FRANCHISE PROGRAMJUKHOZ PEDIG 200 SPAR-LOGÓS ÜZLET TARTOZIK ORSZÁGSZERTE.

Hozzátette, hogy a folyamatosan bővülő hálózatot magasabb szintű logisztikával tudják gyorsan és hatékonyan kiszolgálni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések