A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Soros-blog ki van akadva, mert az Ismerős Arcok zenekar klipjeire 20 millió forintot adott az NKA

Húszmillió forint jutott a Nemzeti Kulturális Alap miniszteri keretéből az Ismerős Arcok zenekar klipjeire, amiket a nemzeti összetartozás éve alkalmából készítenek, derül ki a júliusban kötött szerződések listájából – picsogja a 444.hu. 

Ki kell hangsúlyozni, hogy nem a zenekar kapta a támogatást, hanem az a cég, amely a filmet készíti.

Pont ezzel támad megint az összes balliberális portál, hogy az Ismerős Arcok megint egy zsák pénzt kapott. Nem! Az Ismerős Arcok ebből egy fillért nem lát. Ezt a cikkben említett filmes Kft. kapta, és 6 azaz 6 videoklipet fognak belőle készíteni az Ismerős Arcok zenekar hazaszeretetet erősítő dalaiból Trianon 100 kapcsán.

Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere átadja a Máté Péter-díjat Galambos Nándor basszusgitárosnak, az Ismerős Arcok együttes vezetőjének a Pesti Vigadóban 2020. augusztus 18-án.

A klipeket a Real Pictures Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készíti, amely néhány hónapja már kapott miniszteri NKA-támogatást egy Ismerős Arcokról szóló filmre. A mostani listában ez a második legmagasabb összeg. Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter ennél is többet, 40 milliót adott Monika Csikmákovának katolikus mise megírására és bemutatására – írja a Soros-blog.

Szerencsére nem Koncz Zsuzsa meg Bródy János kapta, biztos nehéz ezt elviselni a 444-nél…

Mi gratulálunk nekik, Büszkeséggel tölt el bennünket a zenekar sikerei.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések