A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A padláson „tartotta fogva” volt feleségét egy karcagi férfi


 A Karcagi Járási Ügyészség vádat emelt kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt egy karcagi lakos ellen.


Az ügyről a megyei főügyészség informálta hírportálunkat. A vád szerint a férfi a válásukat követően is egy házban lakott feleségével és kiskorú gyermekével. A szülők 2017-től két éven keresztül napi szinten veszekedtek, a férfi rendszeresen bántalmazta volt feleségét a gyermek jelenlétében. A férfi olyan rettegésben tartotta volt feleségét, hogy a nő mindig egy gázsprayt tartott magánál. Tavaly januárban az asszony felment a padlásra. A férfi ezt megtudva, elvette a létrát a padlásfeljáróról. A nő nem tudott lejönni a négyméteres magasságból. A gyermek segítségével végül a rendőrök szabadították ki az anyát a padlás fogságából.


A férfi azzal, hogy a gyermek jelenlétében bántalmazta volt feleségét és a kicsi életét feszültségeknek tette ki – szülői kötelezettségét súlyosan megszegve – veszélyeztette a kiskorú értelmi, érzelmi fejlődését. Az ügyészség a Karcagi Járásbíróságnak indítványozta, hogy a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével hozzon büntető végzést, melyben felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabjon ki.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések