A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A nap vicce: Jakab szerint a pártja nem tudott Bíró László antiszemita megnyílvánulásairól

A lepukkant Jobbik elnöke szerint Bíró László jó programmal indul el az időközi választáson. Jakab Péter arról is beszélt, hogy nem jelent meg a neve a Jobbik elnökeként a birosag.hu oldalon, a pártelnök politikai szándékot lát a lépés mögött.

Július 9-én kapta meg a végzést Jakab Péter, miszerint ő a Jobbik elnöke, miután fellebbezés nem érkezett, ezért ennek július 25-én jogerőre is kellett emelkednie.

„Egy valami nem történt meg, a Fővárosi Törvényszék elfelejtette meg nyomni az enter gombot, így az nem került átvezetésre a birosag.hu-ra. Pontosan erre hivatkozva mondta azt a Nemzeti Választási Bizottság és a Kúra, hogyha a birosag.hu-n nincs feltüntetve Jakab Péter a Jobbik elnökeként, akkor a Jobbik nem indulhat el hivatalosan az időközi választáson”

– részletezte a történteket az ATV Start című műsorában a pártelnök.

A Jobbik elnöke úgy véli, a kormánypárt nem tud mit kezdeni az ellenzéki együttműködéssel, ugyanis megtapasztalták az önkormányzati választáson, milyen az egy az egy elleni küzdelem.

A párt nem tudott arról, hogy Bíró Lászlónak voltak antiszemita nézetei, azt viszont óriási emberi értéknek tartja, hogy Bíró ezért bocsánatot tudott kérni, amit az ellenzéki pártok el is fogadtak.

Az időközi választáson Jakab szerint Bíró László jó programmal indul. A programnál úgy véli még fontosabb, hogy egy jelöltet tud indítani az ellenzék.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések