A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

79-en vannak karanténban Vásárhelyen

Ismét összeült az Operatív Stáb Vásárehelyen, az egyeztetésen több fontos döntés született - számolt be a Promenád.

A vásárhelyi önkormányzat az alábbit közölte az ülés után:

„A mai értekezletén – a rendelkezésükre álló adatok alapján – az Operatív Stáb eldöntötte, hogy a pénteki, szombati és vasárnapi piacnapokon kötelező lesz a maszkok viselése. A közterület-felügyelet mellett a rendőrség is ellenőrzi majd.

Jelenleg 79-en vannak Hódmezővásárhelyen hatósági karanténban.

Továbbra is érvényben van az a kérés, hogy háziorvoshoz ne személyesen menjenek a betegek, hanem telefonos egyeztetés után.

A polgármesteri hivatalban, valamint az összes önkormányzati intézményben kötelező a maszk használata és ez érvényes az intézményekben tartott rendezvényekre, eseményekre is.

Az esküvők megtartásakor is kérünk mindenkit a maszk viselésére, ezentúl a városháza házasságkötő termébe csak maszkkal lehet belépni, ezt esküvők esetén a közterület-felügyelet ellenőrzi majd.

Kiemelten kérjük, hogy kerülje minden nem egy háztartásban élő a személyes kontaktust, a puszit, kézfogást, ölelést, figyeljenek a távolságtartásra, és az egyéb – már megszokott – óvintézkedéseket tartsák be. Vigyázzunk magunkra és másokra!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések