Hirdessen itt

7 arcfiatalító gyakorlat amiknek feszesítő, emelő és fiatalító hatásuk lehet

A célzott gyakorlatoknak feszesítő, emelő és fiatalító hatásuk lehet - nem csak a hason és a lábon! Íme hét gyakorlat a szép nyak, a sima arc, a feszes szemkörnyék és a határozott ajakkontúr visszaszerzése, illetve megőrzése érdekében!

1. gyakorlat - Szép nyak és helyes testtartás

Álljon egyenesen, és koncentráljon a testtartásra. Tartsa finoman egyensúlyozva a fejet, ahhoz hasonlóan, ahogyan a virág szára tartja a virágot. A helyes testtartás garancia a szép nyak megőrzésére.

2. gyakorlat - Hattyú nyak

Álljon egyenesen, és nyomja előre az alsó állkapcsot, hogy a nyak izmai megfeszüljenek. Tartsa ezt a pózt 2-3 másodpercig, majd engedje vissza az állkapcsot és lazítson. Ismételje meg a gyakorlatot tízszer.

3. gyakorlat - Feszes áll és arc

Szorítsa ökölbe a kezét, és tegye az álla alá. Enyhén nyissa szét a száját, majd tolja az alsó állkapcsot lefelé, az ököl irányába, amivel ellenállást fejt ki. Tartsa ezt a pózt 6-10 másodpercig, majd lazítson. Ez a gyakorlat megfeszíti az áll alatti és az állkapocs izmokat. Ha ezeket az izmokat karbantartja, feszes állra és arcra tehet szert.

4. gyakorlat - Feszes orca

Fújja fel mindkét orcáját. Lassan engedje ki a levegőt, miközben óvatosan paskolja az arcát a tenyerével.

5. gyakorlat - Felső ajak feszesítése

Húzza szélesre az ajkait, mintha mosolyogna, és nyomja őket erősen egymásnak. Érezze a nyomást a száj körüli izomban, mely az ajkak kialakításában játszik szerepet. Tartsa ezt a pózt pár másodpercig, majd lazítsa el izmait.

6. gyakorlat - Tonizált szemkörnyék

Helyezze a mutatóujját a szemöldök alatt elhelyezkedő szemöldökcsontra, a hüvelykujjat pedig a szem alá. Nyissa tágra a szemét, majd próbálja meg becsukni, és pislogni. Minden alkalommal, amikor megpróbál pislogni, érezni fogja a szem környéki izmok feszülését. A gyakorlat végén csukja be a szemét, és pihentesse egy kicsit.

7. gyakorlat - Sima homlok

Tegye az ujjait vízszintesen a homlokára. Emelje meg a szemöldököt és a szemhéjakat az ujjak tapadását kihasználva. Tartsa ezt a pózt 6-10 másodpercig, majd engedje el. Érezni kell a homlok izmainak feszülését a gyakorlat során. Ezután pihentesse a megdolgoztatott területet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések