A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Viperával támadták meg, mindenféle előzmény vagy ok nélkül

A Tatabányai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik Oroszlányon 2020. január 26. napján éjjel, az utcán megtámadták a sértettet.

 A vádirati tényállás lényege szerint a két férfi 2020. január 26. napján az éjjeli órákban Oroszlányon, az utcán előzmény nélkül hátulról rátámadtak a barátaival haladó sértettre. Az egyik férfi hátba rúgta, majd a földre lökte a sértett, ahol ököllel a fejét folyamatosan ütötte. Eközben a másik férfi egy viperával a kezében fenyegetőzött és megrúgta a sértett barátját, aki próbálta szétválasztani a földön dulakodó férfiakat.

A sértettnek a bántalmazás következtében a fején nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlottak az előkészítő ülésen beismerik a bűncselekmény elkövetését, akkor a bíróság az elsőként támadó férfit 11 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélje, a viperával fenyegető társával szemben pedig 10 hónap börtönbüntetést, 3 év közügyektől eltiltást, valamint 150.000,- Ft összegű pénzbüntetést szabjon ki.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések