A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Verekedés tört ki az egyik KLM-járaton, mert két utas nem akart szájmaszkot viselni – videó (18+)

Verekedés tört ki egy Ibiza felé tartó KLM járaton, miután két utas megtagadta az arcmaszk viselését. Videofelvétel is készült az esetről.

Összeverekedtek az utasok egy Boeing 737-es fedélzetén, miután a gép felszállt Amszterdamból pénteken. Az incidensre azért került sor, mert két személy nem volt hajlandó maszkot viselni.

"Két engedetlen utas megtagadta az arcmaszk viselését, valamint fizikailag és szóban is zaklatták a többi utast" - mondta a légitársaság szóvivője. "A pilóta tájékoztatta a helyi hatóságokat, és érkezéskor mindkét utast letartóztatták. Az eset során a repülés biztonsága nem került veszélybe."

A videót elsőként az Instagramon osztották meg vasárnap reggel, a megosztók szerint az egyik érintett utas angol volt és vodkát ivott. "Megtagadták a maszkok viselését. 2 letartóztatás történt" - írták a videóhoz. A felvételen hallani, ahogy több utas is azt kiabálja: "Álljatok le, gyerekek is vannak itt!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
The Mic High Club (@michighclub) által megosztott bejegyzés,

A KLM szerint az utasokat ellenőrizték a beszálláskor, és a személyzet emlékeztette is őket a repülés során a maszkviselésre - írja az Independent.

Arról is készült videó, ahogy a spanyol rendőrök elvezetik az ittas utast:


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések