A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több óvintézkedéseket is bevezetett a Fővárosi Nagycirkusz a koronavírus-járvány miatt

A fesztiválok elmaradása okán nagyobb felelősség hárul a kulturális intézményekre, ezért a cirkuszi előadások látogatóinak védelmében önkorlátozó intézkedéseket vezettek be.

A NÉZŐTERÉN CSAK MINDEN MÁSODIK SORBAN TUDNAK HELYET FOGLALNI A LÁTOGATÓK, ÉS AZ AZONOS SORBAN ÜLŐ TÁRSASÁGOK KÖZÖTT IS KIHAGYNAK MAJD HELYEKET. 

Megduplázta az intézmény a mellékhelyiségek és a közönségforgalmi terek tisztítási rendjének gyakoriságát is, a pénztáraknál lévő sorban állást pedig az online jegyvásárlás erősítésével igyekeznek csökkenteni. A cirkuszba érkezőket arra kérik, hogy használják a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékokat.

A közlemény szerint a "megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással szavatolja a Fővárosi Nagycirkusz a nézők biztonságát". 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón jelentette be, hogy augusztus 15-e után se lehet 500 fő feletti zenés-táncos rendezvényt tartani, így jó pár fesztivál, kulturális rendezvény elmarad idén.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések