A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű: megvadult kutya támadt egy négyéves kisfiúra – fotó

A tragédia után a vérző fejű kisfiút azonnal kórházba szállították.

Az Angliában élő anyuka, Chloe Cyples azt állította, hogy a fiát, Leont barátja házában támadta meg a család kutyája.

Szombaton délután vitte át kisfiát az édesanya az egyik barátjához, hogy ott a medencében pancsolhasson. Ám, amikor az anyuka elment a mosdóba, a család kutyája rátámadt a kis Leonra.

Az agresszív házőrző olyan durván harapott bele a kisfiú szájába, hogy helyreállító plasztikai műtétre volt szükség. A gyerek ajkain véraláfutások jelentek meg, sőt egy kis darab hiányzott is belőle.

„A barátom édesapja kopogtatott az ajtón, karjában a vérző arcú kisfiammal. Amikor megláttam, a szívem összetört. Dühös vagyok és sokkolt. Azonnal hívtam a mentőket. Hibásnak érzem magam, hogy nem voltam ott a fiam mellett” – árulta el az anyuka.

Leont a Királyi Egyetemi Kórházba szállították. A történtek után a nő a helyi rendőrségen kezdett őrjöngeni, miután azok nem voltak hajlandóak elfogni a kutyát, ami rátámadt a gyermekére.

„Másnap láttam a kutyát az utcánkban sétálni, amitől nem voltam boldog. A rendőrségnek sokkal többet kellett volna tennie. Ha ezt tette Leonnal, más gyerekre is rátámadhat” – mondta az anya.

A rendőrség szóvivője később ezt nyilatkozta: „A kutyát elvették, a gazdájának pedig felelnie kell a történtek miatt. A vizsgálat tart”.

Security Check Required

null



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések