A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű: megerőszakoltak egy 17 éves lányt Budapesten, Németországba akarták csábítani

Elraboltak, majd megerőszakoltak egy 17 éves budapesti lányt.

A Ripost információi szerint egy 17 éves lány augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott, amikor megszólította egy férfi. A fiatal lány az ismeretlenről semmi rosszat nem feltételezett, az ugyanis kedves volt, bókolt, sőt, kávét, illetve energiaitalt is hozott neki a boltból.

Miután a férfi kijött az üzletből, addigra már ketten voltak, a másik vélhetően a haverja lehetett. Az esetet a bolt kamerafelvétele rögzítette, amin jól látszik, hogy egy drága autó érkezik, amibe a lány és a két férfi beszállt.

Amikor a fiatal lányt egy pár percnyire lévő kertvárosi házba vitték, már sejtette, hogy az idegenek akarnak tőle valamit, de már nem tudott segítséget kérni.

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele” – nyilatkozta a Ripostnak a lány barátnője, aki azzal folytatta, hogy az erőszak után a két férfi tovább csábította a lányt azzal, hogy Németországban milyen jó élete lesz, sok pénzt kereshet.

Ezután elvitték a környékbeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vásároljanak neki. A lány pedig megragadta az alkalmat, a bolt eladójától segítséget kért, az pedig kihívta a rendőröket. A két férfi elmenekült.

A lap megkereste a megerőszakolt lányt is, aki még mindig a történtek hatása alatt van, így egyelőre nem tudott nyilatkozni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések