A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló részletek derültek ki a XI. kerületi tragédiáról – A magasból az édesanyára zuhant a férfi

Iszonyatos tragédia rázta meg a XI. kerületet péntek késő délután, amikor egy férfi lezuhant egy ház tizennegyedik emeletéről, egyenesen egy édesanyára.

Mint arról tegnap beszámoltunk, egy férfi zuhant ki egy XI. kerületi bérház felső emeletéről, a becsapódáskor pedig egy édesanyára esett rá, aki abban a pillanatban lépett ki a házból a gyerekeivel és a férjével.

Mint kiderült, az édesanya a fél-, illetve hároméves gyermekével épp a lifttel ment lefelé, majd hozzájuk a férje is csatlakozott a földszinten. Ahogy kiléptek a házból, a nőt azonnal eltalálta a magasból lezuhanó férfi. A tragédia a férj szeme láttára történt, aki sokkot kapott. A két sebesült életét nem lehetett megmenteni, s az egyik gyermek is megsérült, de csak könnyebben.

A térfigyelő kamerák felvették, ahogy a férfi, aki nem a házban lakott, egy szerszámosládával a kezében bemegy az épületbe, majd annak egy felsőbb emeletéről a mélybe veti magát.

A ház egyik lakója csak elismerően tudott beszélni a 12. emeleten lakó asszonyról és családjáról, mondván, csodálatos életet éltek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések