A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Semmi esélye nem volt túlélni” – Megrázó részletekre derült fény a gyömrői kőműves balesetéről, aki lezuhant egy házról

A férfi egyik munkatársa végignézte a halálos zuhanást.

Ahogy a Blikk megírta, végzetes balesetet szenvedett egy 66 éves kőműves Gyömrőn. Az idős férfi egy épülő ház első emeletéről, közel három méter magasból zuhant az udvarra, s olyan szerencsétlenül ért földet, hogy már a helyszínen életét vesztette.

A kiszivárgott információk szerint a munkás nem viselt fejvédőt, sem más védőfelszerelést, így esélye sem volt a túlélésre. A történteket az egyik kollégája közvetlen közelről nézte végig, aki az eset után sokkot kapott, és a helyiek beszámolói szerint csak meredten nézett maga elé.

„Fejre esett az az ember, egyből szörnyet is halt. Semmi esélye nem volt túlélni, két méter negyven centiről esett le. Az egyik kollégája ott ült a közelben egy a betonplaccon és teljesen magába volt fordulva, mert csak ő látta az esetet. Ő azt hitte, hogy még él, de semmilyen stabil oldalfekvést nem csinált rajta, csak otthagyták, meg egy kicsit arrébb húzták, úgy ahogy volt” – mesélte a történtekről az egyik helybéli.

Végül a rendőrök kezdték meg a lezuhant munkás újraélesztését, ám hiába, a mentőhelikopter már a férfi nélkül fordult vissza a kórházba.

„Körülbelül harminc percig küzdöttek még a férfi életéért, de be kellett látni, hogy nincs esély, olyan súlyosak voltak a belső sérülései, hogy az életét vesztette” – nyilatkozta az RTL Híradó stábjának az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Itt látható az RTL Híradó helyszínen készített riportja:


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések