A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrök erőszakosan húzták el a gyászoló apát a haldokló lányának kórházi ágyától, röviddel azután, hogy megmondták neki, leállítják a gépeket

Megdöbbentő felvételek.

A rendőri testkamera felvétele azt a drámai pillanatot rögzítette, amikor Rashid Abbasi 59 éves kórházi tanácsadót nyakánál fogva elrángatják a kritikusan beteg hatéves lánya mellől Észak-Angliában.

Abbasi lábát és bokáját összekötözték, majd egy tolókocsiban vitték el lányától, Zaniabtól. A férfi több mint 30 éve dolgozik az Országos Egészségügyi Szolgálatnál (NHS). Feleségét, Aliytát, aki egykor orvos volt, hátulról megragadták, elhúzták az ágy mellől, aki ezután hátraesett és elterült a földön, sikoltozva.

A felkavaró eset egy észak-angliai kórházban történt, miután a szülők összevesztek lányuk orvosaival. Az orvosok győzködték a házaspárt, hogy kapcsolják le a gépekről kislányukat, de ők ennek nem engedtek, harcoltak a további kezelésekért, mert meggyőződésük volt, hogy azok megmenthetik lányukat. Ezután hívták oda a rendőröket.

A felvételen Abbasi letartóztatásakor az egyik rendőrnő azt kiabálta neki: "Úgy viselkedsz, mint egy állat, ez undorító." Ezután az is hallható, ahogy a férfi próbál a zsebében lévő gyógyszere után nyúlni, arra hivatkozva, hogy mellkasi fájdalmai vannak, később kiderült, hogy szívrohama volt és ezért meg is kellett műteniük.

A házaspár beperelte a kórházat, és a rendőrséget is, amiért igazságtalanul tartóztatták le őket.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések