A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Párnával fojtogatta, késsel vagdosta feleségét a sárszentmihályi férfi, bíróság elé állt

A Székesfehérvári Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben.

A vádirat szerint a férfi a házastársával kialakult vita során a lakásukban a sértettet az ágyról karjánál fogva lerántotta, a földre szorította és a 10 cm pengehosszúságú bicskával a teljes ruházatát levágta. A nő többször próbált kiszabadulni a szorításból, azonban a nagy fizikai erőkülönbség miatt nem járt eredménnyel. A vádlott azért, hogy a nő ne tudjon segítségért kiabálni, párnát szorított a fejére, fojtogatta, ököllel szájon ütötte, közben megöléssel fenyegette.

A férfi a késsel a sértett kezét kétszer megvágta.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérüléseket szenvedett, azonban a bántalmazás módjára, valamint a támadott testtájékra figyelemmel súlyosabb sérülés kialakulásának a reális veszélye fennállt.

A Székesfehérvári Járásbíróság a vádlottal szemben 2019. augusztus 16-án megelőző távoltartást rendelt el, amely szerint a vádlott köteles volt magát távoltartani házastársától és az általa lakott ingatlantól.

Az ügyészség vádiratában a felfüggesztett fogházbüntetés hatálya alatt álló terhelttel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint a felfüggesztett fogházbüntetés végrehajtása elrendelését indítványozta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések