A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem úgy volt az! Zuckerberg csak poénkodott a Google felvásárlásával

A Facebook-vezér az Instagram felvásárlása kapcsán írt arról, hogy egyszer a Google-t is meg lehetne szerezni.

A múlt hét során az amerikai kongresszus elé idézték a techvilág négy leghatalmasabb vezetőjét, mivel úgy gondolják a négy vállalat mostanra akkorára nőtte ki magát, hogy lényegében nem hagynak teret a növekvő a konkurenciának.

Az esemény egyik legpikánsabb része az volt, amikor a bizottság tagjai Mark Zuckerberget szembesítették egy általa írt e-maillel. A levél 2012-ben íródott, amikor a Facebook megvette az Instagramot és a WhatsAppot. Az Instagrammal kapcsolatos megállapodást Zuckerberg egy dolgozóknak szánt e-mailben jelentette be, amire az egyik mérnök válasza csak annyi volt, hogy „szép volt” – írja a HVG.

A Facebook alapítója válaszolt neki: a levelében az állt, hogy lényegében bármelyik startupot meg tudják venni, és lehet, hogy egyszer a Google-t is bezsebelik.

Megkérdezték a közösségi média vezérét, emlékszik-e egyáltalán arra, mit is válaszolt. Mark Zuckerberg azt mondta, nem rémlik már neki ez a kijelentés, de szerinte most meghallgatva egy viccnek tűnik az egész.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések