A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy bűnöző mindössze hatezer-kétszáz forintért vert és rugdosott meg egy decsi férfit

Szekszárdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 23 éves szekszárdi férfi, egy 18 éves decsi férfi, valamint egy 15 éves és egy 14 éves kunszentmiklósi lány ellen.

Decsről érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 5-én 6 óra 22 perckor arról, hogy egy helyi férfit ismeretlen személyek bántalmaztak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy négy főből álló társaság tagjai a bejelentést megelőző időben a település kisvendéglője előtt pénzt kértek egy 55 éves decsi férfitól, és mivel ő nem adott nekik, megtámadták, ütötték és rúgták – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Áldozatukat a közeli erdőbe vonszolták, ahol tovább bántalmazták, elvették tőle övtáskáját – amiben benne voltak okmányai, készpénze és mobiltelefonja –, majd magára hagyták. A szekszárdi rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően, az elsődleges adatgyűjtést és a tanúkutatást követően sikerült beazonosítani a tetteseket, akiket az egyenruhások előállítottak.

A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések