A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most jött: elkapta a koronavírust a pápai idősotthon dolgozója, mindenkit tesztelni kell

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a pápai idősotthon dolgozójának, ezért tesztelik a Teveli úti intézmény összes lakóját és dolgozóját - jelentette be a polgármester, Dr. Áldozó Tamás.

A helyi lap, az infopapa.hu tudósított a sajtótájékoztatóról, amin elmondta a polgármester, hogy az Egyesített Szociális Intézmény egyik dolgozója és egy másik pápai lakos is elkapta a koronavírust. Úgy derült ki, hogy az idősotthonban dolgozó nő férjét tesztelték koronavírusra, amely pozitív lett. A kontaktok tesztelésekor ellenőrizték a feleségét is, akinek szintén pozitív lett a mintája. Hozzátették, ők nem pápai lakosok. Ezért most a Teveli úti idősotthon összes lakóját és dolgozóját tesztelni fogják, látogatási és kijárási tilalmat rendeltek el az intézményben.

Elmondták, hogy szombaton a kórházban is jelentkezett egy pápai lakos, aki koronavírus-tüneteket produkált, neki is pozitív lett a vírustesztje. Úgy tudják külföldi személyektől kapta el.

Áprilisban így fertőtlenítették az idősotthont a katonák:


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések