A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megvan a Fradi BL-selejtezőjének pontos dátuma

Jövő szerdán, azaz augusztus 19-én fogadja a Ferencváros a Djurgårdenst a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, írja az MTI. 

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar bajnok 20 órakor lép pályára a svéd csapat ellen a Groupama Arénában. A meccset zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik.

Amennyiben Szerhij Rebrov csapata túljut a svéd bajnokon, a második fordulóban idegenben, a skót Celtic Glasgow és izlandi KR Reykjavík párharcának nyertesével találkozik.

A kvalifikáció második fordulójának mérkőzéseit augusztus 25-én és 26-án rendezik, a selejtező párharcai egy mérkőzésen dőlnek el.

A Ferencvárosnak négy párharcot kell megnyernie a BL-főtáblára jutáshoz, ha kiesik a BL-ből, akkor az Európa Liga selejtezőjébe kerül.

A svéd bajnokot kapta a Fradi a BL-selejtezőben

Kiemeltként várta az NB I.-ben bajnoki címét megvédő Ferencváros a Bajnokok Ligája első selejtezőkörének sorsolását, ám ez nem jelentette azt, hogy ne találkozhattak volna erős csapattal - akár a luxemburgi Fola Esch (4,75), a svéd Djurgårdens IF Fotboll (4,55), a fehérorosz Dinamo Breszt (3,775) és a szlovén Celje (2,6) vagy a finn Kuopio (2,5) is lehetett volna a Fradi ellenfele.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések