Hirdessen itt

Meg kell húzni a nadrágszíjat, nehéz helyzetben a Barcelona

A koronavírus-járvány megrengette az egész világgazdaságot, nem volt ez másképp a labdarúgással sem. A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu szerint a gránátvörös-kékek 200 millió eurótól estek el a márciustól júniusig terjedő időszak alatt.

˝A legtöbb nagy klub már érintett Európában ezzel kapcsolatban. Óriási veszteségeket szenvedtek el a csapatok, amit nem egy, hanem inkább három-négy év lesz kiheverni. Ha nem fog javulni a helyzet, akkor továbbra sem lesznek nézők a stadionokban, nem lehet kinyitni a klub boltjait, így a bevételeinknek, amikre számítottunk csak a töredéke fog befolyni˝ - nyilatkozta Bartomeu, amihez hozzátette, hogy ez a helyzet a legszigorúbb gazdálkodást követeli meg a klubtól.

˝Nem látom esélyét jelenleg Neymar vagy Lautaro Martínez megszerzésére. A PSG sem akarja eladni klasszisát és folytattunk megbeszéléseket az Interrel, de a tárgyalások megszakadtak.˝

A Barcelona elnöke azt is elmondta, hogy a klub fegyelmi eljárást indított Arthur ellen – a brazil középpályás a Juventushoz szerződött, de még a katalánokat erősíti  –, miután a játékos nem tért vissza a csapathoz nyaralásáról.

˝Arthurral megállapodtunk abban, hogy a Bajnokok Ligája szereplésünk végéig erősíteni fogja a csapatunkat, a segítségünkra lehetne, de ő ezt megtagadta.˝

A Barcelona háza táján tehát nem minden tökéletes, a koronavírus-járvány nagyban közbeszólt a klub költségvetésébe és átigazolási stratégiájába is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések