Hirdessen itt

Magyar nemzeti színek miatt indult eljárás a dunaszerdahelyi klub ellen

A Szlovák Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága a szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) negyedik fordulója után is ülésezett, és több büntetést is kiszabott, többek között a DAC-Nagyszombat rangadón történtek miatt.

A Nagyszombatot a szurkolók vulgáris megnyilvánulásai miatt 300 euró befizetésére kötelezte a Fegyelmi Bizottság. A dunaszerdahelyi győzelemmel végződő bajnoki után a vendégek öltözőjében két ajtót is megrongáltak a Spartak játékosai. Az egyik elkövetőt Ján Vlaskot a Szlovák Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága a kár megtérítésére kötelezte, valamint 200 eurós büntetést is kiszabott a nagyszombati futballistára.

A Fegyelmi Bizottság a DAC ellen eljárást indított a szurkolók megnyilvánulásai és a pirotechnikai eszközök használata miatt, valamint a mérkőzés előtti transzparensről részletes magyarázatot kért a szövetség, annak jelentéséről.

A mérkőzés hevében, a videófelvételek alapján, a hazaiak játékosa a panamai válogatott Eric Davis az egyik nagyszombati futballistát kézzel megütötte.

A Fegyelmi Bizottság a DAC védőjét kéthetes eltiltással sújtotta, így az aranyosmaróti idegenbeli, valamint a Rózsahegy elleni hazai mérkőzést biztosan kihagyja.

A másodosztályban szereplő KFC Komárom szombati mérkőzése is elmarad, mivel a Puhó csapatánál pozitív koronavírusos esetet regisztráltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések