A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lesz ma itt minden: kánikula, záporok, zivatarok, viharok – Szinte az egész országra riasztást adtak ki

Keddre országszerte figyelmeztetéseket adtak ki a lecsapó viharok miatt, ám mindezek ellenére igen meleg időre számíthatunk.

Több riasztást és figyelmeztetést is kiadtak Magyarország területére a keddi időjárás miatt: zivatarveszély miatt az ország nagy részére narancssárga figyelmeztetést adtak ki, továbbá citromsárga riasztás van érvényben zivatarok, felhőszakadások veszélye miatt is.

A met.hu szerint az átlagosnál kicsit nagyobb a bizonytalanság az időjárással kapcsolatban, az azonban biztos, hogy a nap folyamán jégesővel, erős széllökésekkel érkező heves esőzésekre lehet számítani gyakorlatilag az ország teljes területén, főleg a délutáni órákban. Mindezek ellenére egyáltalán nem lesz hűvös, sőt: a felhős időben is meghaladja a napi átlaghőmérséklet a 25 fokot, az előrejelzések szerint pedig az ország keleti és déli területein 31-33 fokra készülhetnek a lakosok.

Az esernyőt ugyanakkor nem célszerű messzire pakolni: holnap, azaz szerdán is ehhez hasonló, viharos időre számíthatunk.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések