A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétszer padlón volt az orosz nehézsúlyú, aztán jött a gyilkos felütése

Az orosz Alekszandr Povetkin kiütéssel nyerte szombat esti meccsét a brit Dillian Whyte ellen, sikerével pedig jogot szerzett a WBC (Boksz Világtanács) nehézsúlyú világbajnokának kihívására.

Az angliai Brentwoodban a szabad ég alatt, a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül megrendezett mérkőzésen a 40 éves Povetkin annak ellenére nyert, hogy 13 kilóval kisebb súllyal mérlegelt, és a fogadóirodák is jóval kevesebb esélyt adtak neki. Az oroszra ráadásul kétszer rá kellett számolni, de túlélte a kritikus pillanatokat, és az ötödik menetben egy felütéssel, brutális KO-val - ő küldte padlóra ellenfelét, aki képtelen volt folytatni a mérkőzést.

A korábbi világbajnok, amatőrként olimpiai aranyérmes Povetkin a profiknál 39 meccséből 36-ot megnyert (25-öt kiütéssel), és két döntetlen mellett egyszer kapott ki. A jamaicai születésű Whyte 27 győzelem mellett profi pályafutásának második vereségét szenvedte el.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések