A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel a kezében támadt egy rendőrnőre a férfi – videó

Egy phoenixi férfi ittasan hadonászott a nála található késsel, majd megpróbált rátámadni egy rendőrnőre, aki ezért rálőtt - írja a New York Post.

A phoenixi rendőrök csütörtökön nyilvánosságra hozott felvételein az 55 éves gyanúsított, Jon David Brouseau többször is fenyeget egy rendőrnőt, akivel június 14-én egy szupermarket parkolójában találkozott.

A rendőrtisztek reagáltak egy 911-es hívásra, amin bejelentették a szupermarketben fenyegetőző ittas férfit, akinél kés is volt.

A rendőrnő testkamerájának felvételén látszik, ahogy a férfi folyamatosan kiabál vele és hadonászik a késsel, fenyegetően lép fel, olyanokat kiabálva, hogy fogja be a száját, mert elvágja a torkát és megöli. A rendőrnő pedig folyamatosan felszólítja, hogy tegye le a kést, majd üljön a földre. A férfi közben valaki más irányába is elindul, de a rendőrtiszt újra magára vonja a figyelmét. Miután a gyanúsított nem tesz eleget a felszólításnak és megindul a rendőrnő felé, az meglövi, így a támadó a földre esik.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések