A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kálmán László szerint Orbán a legalja csőcselékhez tartozik

A nyelvész Kálmán László nagyon kiakadt Orbán libernyákozásán.

“Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert én voltam katona, a fél életemet edzőtáborokban és öltözőkben töltöttem el. És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon. Tehát a fizikai megterhelését a tárgyalásoknak, azt én az átlagosnál jobban bírom is meg bírtam is” – mondta Orbán Viktor a több napon át húzódó uniós költségvetési tárgyalások lezárulása után.

Ezen a balliberális nyelvész – az ELTE BTK Elméleti nyelvészet szakcsoportjának docense – nagyon felháborodott, állítása szerint a libernyák szót a nácik, a populisták, az autokrata hajlamúak, és a csőcselék legalja használja. Mivel Orbán használta a kifejezést, ezért a nyelvész szerint Orbán ide tartozik, a legalja csőcselékhez.

Kálmán korábban azt is állította, hogy Orbán rettentően gyenge szónok, borzalmas a retorikája, és a Fidesz csak a propagandagépezetnek köszönheti a győzelmeit.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések