A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jó hír: előkerült Lovasi András elveszett pénztárcája – Ő találta meg

Pontosabban a pénztárca nem került elő, ellenben a tartalma - egy része - igen.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag frontembere követőihez fordult segítségért, ugyanis még július 17-én elhagyta a tárcáját hazafelé menet Pécsett.

Az elvesztett tarsoly tartalmából végül csak néhány blokk, egy kupon és egy szakadt bankó került elő, az sem a közösségi média erejének, hanem egy pálos rendi atyának köszönhetően. A "sikersztoriról" Lovasi kissé csalódottan számolt be közösségi oldalán, ami nem csoda, hiszen a legrosszabb időkben hagyja el egy zenész a pénztárcáját.

,,Köszönöm a Pálos rendi atyának , hogy a Havihegyen megtalálta másnap hajnalban a pénztárcám tartalmának egy részét ,és eljuttatta a rendőrségre, akiknél ma átvehettem a képen látható maradékot. Remélem jó kezekbe került az első két idei gázsim és a zenekari pénz.A túlvilágon, ha én is a pokolra jutok, gondolom majd meghív egy forró italra!" - írta Facebook-oldalán.

Security Check Required

null



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések