A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen: öt éven át semmit sem tudtak róla, végül innen került elő a halottnak hitt férfi

Öt év után találtak rá az eltűnt férfira, aki egy titkos erdei lakóhelyen élt.

Ricards Puisiyst 2015-ben tűnt el, azóta senki sem tudott róla semmit. Most, 5 év után, élve találtak rá a litván férfira, aki egy angliai erdőben élt, ott épített ki egy titkos lakóhelyet magának.

Miután a férfi egy hónapig nem került elő, a családtagok és a rokonok aggódni kezdtek. Egy helyi lakos azt mondta a rendőröknek, úgy tudja, valaki zsarolja az eltűntet, emiatt az folyamatos vándorlásra kényszerül. A rendőrök azt feltételezték, hogy elrabolták, majd megölték a férfit, ezért 2015 novemberében gyilkosság miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen – írja az Origo.

2018-ban már mindenki halottnak hitte az eltűnt férfit, míg egy nap megtalálták a Facebookon, ahol 69 ismerőse volt, akik mind a közeli barátai, illetve rokonai voltak. A nyomozók találtak egy internetes oldalt is, amelyre a férfi regisztrált egy telefonszámmal, ám amikor azt felhívták, senki nem vette fel.

Végül a férfit július 1-jén egy erdő rejtett részében találták meg. Az erdőben valószínűleg többen láthatták, találkozhattak vele, ám mivel nem ismerték, nem tudták, ki ő, így senki nem értesítette a rendőröket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések