A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajnalig tartó lagziról ábrándozik Kulcsár Edina: ezekkel a szavakkal köszöntette férjét házassági évfordulójuk alkalmából – fotó

Második házassági évfordulójukat ünneplik Kulcsár Edináék.

Az egykori szépségkirálynő egy szívmelengető poszttal és egy esküvői fotóval emlékezett a nagy napjukra, amiben azt is megemlítette: reméli nem sokára egy hatalmas lagzit is csaphatnak szerelmével, az ugyanis eddig elmaradt.

,,Kereken 2 éve! Ui.: Majd azért légyszi szólj, hogy mikor tartjuk a nagy lagzit. Szeretnék nem kismamaként is hozzád menni, majd a hajnalig tartó buliban kéz a kézben táncolni" - írta közösségi oldalán Edina.

Edina Kulcsar

A @braidmeandmore -t, többek között az ilyen precíz munkák megvalosí... tása miatt álmodtam meg. Nem szoktam túl sokszor írni róla, de ezt rosszul teszem.. hiszen az enyém és mérhetetlenül büszke vagyok rá, csak mindig féltem, hogy esetleg túlzásba viszem az erről való kommunikációt, majd átestem a másik oldalra.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések