A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdú-Bihar megyében tegnap két komoly baleset is történt de a püspökladányi tűzoltók sem tétlenkedtek

A hét első napján több esetben is szükség volt a hatóságok segítségére.

Hétfő délelőtt egy magas fa több ága lehasadt Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át láncfűrésszel eltávolították az ágakat.

Debrecen külterületén összehordott növényi hulladék égett, majd a tűz továbbterjedt egy szeméthalomra. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Berettyóújfalu közelében a 47-es számú főúton egy autó egy teherautóval ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Hétfő délután Debrecenben, a Dobozi utcában hármas karambol történt. Egy személyautó, egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. Két ember beszorult az összeroncsolódott autóba, őket a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A mentőszolgálat egy ember szállított kórházba – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

A rendőrség adatai szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések