A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezek a játékosok ingyen válthatnak klubot

Bajnokokkal teletűzdelve. Nem akármilyen listát közölt az angol lap.

A SkySports összeállította a lejáró szerződésű, még alá nem író játékosok tizenegyét. Az oldal elsősorban a Premier League, a La Liga, a Bundesliga, a Serie A, a Ligue 1 és a Championship csapataira, illetve labdarúgóira koncentrált. 

A Burnley két játékost is vesztett: a tapasztalt, korábban a Manchester Cityben is védő Joe Hartot és az AC Milan által csábított Jeff Hendricket. 

A védelem tengelyében a Paris Saint-Germain - immáron csak volt - csapatkapitánya Thiago Silva és a José Mourinhónál kegyvesztetté vált, krisztusi korba lépő Jan Vertonghen kapott helyet, míg a védelem két szélén a Nice mindössze 21 éves, középhátvédként is bevethető játékosa, Malanga Sarr és a 2015 nyarán 15 millió fontért érkező, Jürgen Klopptól már epizódszerepeket sem kapó Nathaniel Clyne. 

Azonban nem ők a legnagyobb nevek, hanem a 2014-es világbajnokság döntőjét eldöntő Mario Götze (Dortmund), a Manchester Cityt tíz év után elhagyó David Silva, a Chelsea "hajmodellje", az Arsenalba tartó Willian, a piacon igen kapós, a Bournemouth-szal búcsúzó skót "expresszvonat" Ryan Fraser vagy épp az uruguayi gólgép Edinson Cavani, aki az elmúlt tíz szezonban 216 gólt jegyzett, amelynél csak Robert Lewandowski (236), Cristiano Ronaldo (337) és Lionel Messi (356) volt többször eredményes. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések