A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Épp aludt gyermekeivel a nagykőrösi édesanya, amikor lángra kapott a házuk – videó

Tűz ütött ki egy családi házban Nagykőrösön hétfőre virradó éjjel. Füstszagra ébredt az az anya, aki gyermekeivel az épületben aludt.

Elektromos meghibásodás okozhatta azt a tüzet, amely egy nagykőrösi család otthonában pusztított az éjjel. A házban az ott élő anya aludt két gyermekével, s mindnyájan csak a szerencsének köszönhetik, hogy épségben megúszták a tragédiát.

Az anya a füstszagra ébredt, így rögtön kiment a házból megnézni, mi történik – ekkor látta meg, hogy ég a tető. Azonnal kiáltott a nagyobbik, hétéves fiának, hogy szaladjon ki a kistestvérével együtt, aki rögtön sírva fakadt, amikor meglátta a lángokat.

„Anya, oda mindenünk” – idézte a Tényeknek gyermeke szavait a megtört asszony, akinek lakhatatlanná vált az otthona. Amit nem a lángok, azt az oltáshoz használt víz tette tönkre – jelenleg a nő szüleinél húzza meg magát a család. Az újjáépítéshez most minden segítség jól jön nekik.

Törökszentmiklóson is lakhatatlanná vált egy ház, miután ott is tűz pusztított: épp égettek valamit, amikor – vélhetően egy szikra miatt – átterjedtek a lángok a tetőre. Az ingatlanban élő nyolc lakót az önkormányzat szállásolta el.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések