A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előkerült Friderikusz nagybátyja, és nagyon haragszik. Sokkoló dolgot mondott a showmanről

Kemény szavak!

A Ripost rábukkant Friderikusz nagybátyjára, aki nem titkolja; haragszik híres rokonára. Friderikusz már 40 éve megszakította a kapcsolatot nyíregyházi rokonaival, így semmit nem tud az amúgy összetartó családról.

Friderikusz József kemény szavakkal illette rég nem látott rokonát.

„Finoman fogalmazva nem sok jó kapcsolat van köztünk Sanyival. Gyerekként az apja, vagyis az én bátyám elhagyta őket és ő ezért orrolt rá egy életen keresztül. Emiatt haragudott meg a család többi tagjára is. Az érettségije óta, vagyis több mint negyven éve egy szót sem váltottunk egymással és még csak nem is találkoztunk. Milyen gyerek az, aki nem jön el az apja temetésére? Azt sem tudja hol nyugszik a bátyám!” – fakadt ki a lapnak.

Azonban úgy érzi unokaöccse megbánta, hogy hátat fordított, és kész megbocsájtani neki, ha elnézést kér.

„Ha elnézést kérne, akkor más lenne a helyzet, hiszen lehetne végre családja. Gondoljon bele, milyen jó lenne neki, hogy eljöhetne ide Nyíregyházára, ahol végre rokonok között lehetne! De ehhez nincs benne elég merészség, mert tudja, hogy ezt eltolta. Ez kérem egy összetartó család! Több rokona él itt, Kisvárdán, de él egy lányom Amerikában is és van összesen hat unokám… Végül is ő döntött úgy, hogy a magányt választja, de ebből csak az tűnik ki számomra, hogy a sokoldalúsága és a műveltsége ellenére ő egy végtelenül ostoba gyermek… Biztos vagyok abban, hogy már megbánta, hogy senkit nem ismer a családból!”

Hozzátette, hogy őket nem érdekli, hogy Sándor vagyonos, csak segíteni szeretnének, hogy legyen hova haza mennie, ha kínozza a magány.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések