A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai felvétel: vérző férfi lógott egy kamion motorháztetőjébe kapaszkodva – videó

Egy, a közösségi médiában posztolt, drámai videófelvételen látható, amint egy vérző férfi egy kamion motorháztetejébe kapaszkodik, miközben a jármű az autópályán halad - írja a Fox News.

A bizarr esemény szombaton röviddel délután egy óra után kezdődött, amikor is a floridai autópálya járőreihez egy hívás érkezett arról, hogy egy zavarodott fehér bőrű férfi otthagyta a járművét a Boynton Beach közelében lévő kijáratnál.

A férfi ezután átugrotta az országút déli és északi oldala közötti, betonból készült elválasztót, így a forgalom is lelassult.

Edward Hughes, a tehergépkocsit vezető sofőr azt mondta, látta, ahogy a férfi kétségbeesetten integet neki, hogy álljon meg. Hughes meg is állt, mert aggodalmat keltett benne, hogy a férfit vér borította, ám ekkor az felugrott a motorháztetőre, majd egy fémdarabbal elkezdte ütni a szélvédőt. A sofőr ezért a gázra lépett, hogy megpróbálja lerázni a zavarodott embert.

A rendőröknek végül sikerült elkapniuk a férfit, akit letartóztattak, majd a Wellingtoni Regionális Kórházba szállítottak kivizsgálásra. Egyelőre nem tudni, mi váltotta ki a furcsa viselkedést.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések