A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Charles Leclerc számára nem lesz egyszerű versenyezni a Belga Nagydíjon

A Ferrari monacói Formula-1-es pilótája előtt igencsak különleges hétvége áll, ugyanis egy évvel ezelőtt Spa-Francorchampsban szerezte meg élete első győzelmét a királykategóriában, ugyanakkor barátja, az F2-es versenyző, Anthoine Hubert is ekkor vesztette életét.

Ezért vegyes érzésekkel gondol az idei Belga Nagydíjra, sőt, a verseny felvezető anyagában azt is elárulta: nehéz lesz visszatérnie Spába.

„Spa-Francorchamps különleges helyet foglal el a szívemben. Ez az, ahol életem első Formula-1-es győzelmét arattam, de ez a hely az is, ahol elvesztettük a barátunkat, Anthoine-t egy évvel ezelőtt. Nehéz lesz visszatérni erre a pályára ezen a hétvégén, ő pedig végig ott lesz majd a gondolatainkban” – nyilatkozta Charles Leclerc – adta hírül a formula.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Charles Leclerc (@charles_leclerc) által megosztott bejegyzés,


Azt is elárulta: nehezebb dolguk lesz, ugyanis most nem olyan versenyképesek, mint 2019-ben, tekintettel a motorerőre. Ezen a pályán azonban minden megtörténhet, ezért a legjobb stratégiát próbálják meg kidolgozni a futamra.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések