A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális támadás Vácon: rátámadt az idős nőre, fojtogatta, eltörte az állkapcsát majd kirabolta

A Váci Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki egy munkába igyekvő idős asszonyt rabolt ki a hajnali órákban – derült ki a Pest Megyei Főügyészség mai sajtóközleményéből.

A gyanú szerint a férfi 2020. július 28-án, a hajnali órákban felfigyelt a munkába igyekvő, hatvan év feletti nő nyakában megcsillanó ékszerre, s elhatározta, hogy azt elveszi tőle.

A férfi az idős nőt fojtogatni kezdte, majd behúzta egy útszéli, bokros részre, ahol többször a földre teperte és az arcába ütött. Ezután kitépte a nő fülbevalóit, letépte a nyakláncát, lehúzta ujjairól a gyűrűit, majd a pénztárcájából magához vette a pénzt is, végül elmenekült.

Az idős nőnek a bántalmazás következtében eltört az állkapcsa, s ez emiatt szükséges műtét során hét fogát is el kellett távolítani. A nyomozó hatóság egy héten belül beazonosította és elfogta a férfit, akit bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás, illetve súlyos testi sértés bűntette miatt kihallgattak.

A Váci Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének elkerülése érdekében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések