A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális gyilkosság: hidegvérrel végezte ki barátnőjét ez a férfi, majd ezt tette

Caitlin O'Brien és Shea Sturt még kamaszok voltak, amikor megismerkedtek. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk zűrös és mérgező volt, mégis több mint egy évtizede együtt voltak.

A 31 éves Caitlin tudta, hogy ki kell szállnia ebből a kapcsolatból, de akárhányszor rászánta magát a férfi nem hagyta. A nő egy melbourne-i kórházban dolgozott nővérként, mindenki szerette bár sajnos sokszor a munkahelyére is kisírt szemekkel és kék-zöld foltokkal érkezett, mert barátja Shea annyira megverte.

Caitlin sokszor feljelentette Sturtot kapcsolatuk alatt erőszakossága miatt, de végül mindig ejtette a vádakat, mert a férfi meggyőzte, annak ellenére, hogy sokszor mondta neki, hogy "előbb meg kell ölnie őt, aztán pedig saját magát".

Stuart később pszichiátriára került, ahol skizofréniát diagnosztizáltak nála, állapota pedig csak rosszabbodott a túlzott kannabisz használat miatt.

Ám ha nem lett volna elég egy bántalmazó kapcsolat, Caitlint nem sokkal később agydaganattal diagnosztizálták. A fiatal nőt 2019 májusában megműtötték. Eleinte Sturt sokat segített Caitlinnek, amíg ő a műtét után lábadozott, de egy hónappal később állapota rosszabbra fordult. Sturt megvolt róla győződve, hogy a szomszédok sátánt istenítik és, hogy Caitlin maga az ördög.

Június 23-án Caitlin rendőrt hívott a barátjára, mert félt tőle, majd egy volt barátjától kért segítséget, hogy elmehessen, mire a férfit elengedik. Eközben Sturt üzenetet írt a lánynak, hogy sosem bántaná. A férfi az őt megvizsgáló orvosokat meggyőzte, hogy senkire sincs veszéllyel, ezért visszaengedték Caitlin lakásába.

A férfi június 25-én furcsa üzeneteket osztott meg a Facebookon, arról, hogy a feláldozás gyönyörű a jó okokért.

A férfi végül, mikor visszatért a nő lakásába a világvégéről beszélt, majd letolta Caitlin nadrágját és lefogta. A kétségbeesett nő egy ollóval a fürdőszobába menekült, ám a férfi elvette tőle és ötször megszúrta, majd megfojtotta. Ez 36 órával azután történt, hogy Sturt megígérte Caitlinnek, hogy sosem bántaná - írja a Mirror.

A férfi a gyilkosság után lezuhanyzott, majd elment a rendőrségre, hogy beismerje tettét, ám a rendőrök nem hittek neki, azonban amikor elmentek Caitlin lakására rájöttek, hogy a férfi igazat mondott.

Mikor Stuartnak azt mondták, hogy megfogják vádolni gyilkossággal a válasza annyi volt, hogy "szuper".

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések