A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beismerte tettét a rém: jó ideje filmezgették kémkamerával a kislányokat a győri strandon

Több száz, kiskorúakról készült felvételt foglaltak le annak a férfinak az otthonában, akit a hétvégén fogtak el Győrben, miután intim felvételeket készíthetett az öltözködő kislányokról az Aranypart nevű szabadstrandon.

A Győri Rendőrkapitányság szombaton állította elő azt a 38 éves férfit, aki július 31-én egy baseballsapkában elrejtett kamerával két kiskorú lányról rögzített felvételeket az Aranypart nevű szabadstrandon.

A győri férfi a letartóztatását követően beismerő vallomást tett a rendőrségen, elismerve, hogy régóta járt felvételeket készíteni a győri strandra.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a hétvégén házkutatást tartottak a 38 éves férfi otthonában, ahol több száz felvételt, egy laptopot, memóriakártyákat, adathordozókat foglaltak le. Azt viszont egyelőre vizsgálják, hogy a férfi kereskedett-e a kiskorúakról készített felvételekkel, illetve megosztotta-e azokat másokkal.

A győri nyomozó hatóság a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására tett javaslatot, az ügy pedig hétfőn bírói meghallgatással folytatódik – tudta meg a kisalföld.hu a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések