A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Allergiás rohamot kapott a moziban egy 14 éves, mert popcornt evett – Belahalt

A 14 éves Ruben Bousqet a London Knightz ígéretes jégkorongozója volt. Sajnos, élete tragikusan fiatalon ért véget.

A fiúnál 18 hónapos korában diagnosztizálták, hogy különböző ételekre allergiás. Az orvosai epipen injekciót adtak neki, hogy ha bármikor előjönne nála egy allergiás reakció, csak beadja magának és jobban lesz.

Ruben a tehéntejre, a nyers tojásra és a szójára volt allergiás, 2017-ben pedig már túlélt egy anafilaxiás sokkot, mert nála volt az epipenje.


2018 áprilisában a fiú és családja moziba mentek, ahol popcornt ettek, de Ruben rosszul érezte magát, ráadásul otthon felejtette az injekcióját. A család ekkor elindult haza, hogy a fiúnak minél előbb beadják az epipent, de az a hazaérkezés előtt 2 perccel már beszélni sem tudott, mert a torka annyira megdagadt. Amint hazaértek, két epipen injekciót adott be neki az édesanyja, Judith, ám másodiknál Ruben összeesett. Az édesanyja ekkor megpróbálta újraéleszteni – írja a Mirror.

A mentők a kiérkezésükkor szintén próbálták a fiút újraéleszteni, majd kórházba szállították, ám ott később az életét vesztette.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések