A szemkilövető diktátor megint facebookozott: A kormány azért teszi tönkre a fesztiválpiacot, mert kell nekik

Ahogy azt megszokhattuk, a szemkilövető diktátor a délelőtti órákban szereti nagyon megcsapkodni a laptopját, és magvas gondolatait felhányni a közösségi oldalra. Így tett ma is, most a fesztivál adott neki okot az őrjöngésre.

Alább olvasható az illuminált DK-s bejegyzése:

„Nem lesznek idén már fesztiválok. Nem lesznek koncertek, nagy bulik. Mert a Covid. Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Nyilván a vírus focirajongó. Hogy ez röhejes? Az. Akkor aki ezt elrendelte, az is röhejes? Igen! Ugye nem gondoljátok, hogy ők nem tudják, hogy senki nem hiszi el, amit mondanak. Hogy tudniillik a koncerten isznak. Ja! A meccsek előtt meg utána meg nem? A focirajongók antialkoholisták. Tényleg? Akkor mi a valóság? Az, hogy tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék. Hogy megszerezzék.
Mert ugye a turizmus nemzeti program. Meg ott van Ráhel. Meg a teljes pereputty. Hogy közben tönkremegy egy teljes szakma? Hogy bedől egy csomó zenekar és mindenki, akik velük, mögöttük van? Hogy újabb életek mennek gajra? Nekik nem számít. Egy teljes korosztály fogja megutálni őket. Megérdemlik. Olyan pimasz módon rabolnak, lopnak, hogy nincs rá szó. Vagy igen? Talán. Gazemberek. Velejükig romlottak. Vessünk ennek véget! Mihamarabb.”


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések