A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A nyílt utcán verte össze, majd rugdosta a földön barátnőjét a kolozsvári egyetem oktatója

Súlyosan bántalmazta barátnőjét Kolozsvár belvárosában, a nyílt utcán a Sapientia Egyetem egyik tanársegédje. 

A Krónika azt írja "agyba-főbe" verte a barátnőjét a nyílt utcán, az éjszaka történt bántalmazás során az egyetemi oktató nem csak ütlegelte, hanem azután is rugdosta a fiatal nőt a veszekedésük után, miután az áldozat a földre került.

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának munkaközössége a hírek hallatán megfogalmazta, hogy elhatárolódnak kollégájuk viselkedésétől.

"A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának munkaközössége megdöbbenéssel értesült arról, hogy karunk egyik oktatója fizikailag súlyosan bántalmazott egy vele ismeretségben álló hölgyet. Az egyetem akadémiai közössége teljes mértékben elítéli, az oktatói státussal ellentétesnek és az egyetemi tanári, emberi értékekkel össze nem egyeztethetőnek tartja B.F. magatartását és cselekedeteit, elhatárolódik a történtektől és egyszersmind együttérzését fejezi ki az áldozattal szemben. Ugyanakkor az intézmény, belső szabályainak értelmében, saját hatáskörben is kivizsgálást indít az említett oktató ellen, s kezdeményezi az oktató felelősségre vonását." - írták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések